Galerie

De kaarten hebben een energetische werking en helpen je om door een fase van verandering in je leven te gaan. Elke kaart heeft achterop een intuïtief doorgekregen boodschap over de voorstelling. Daarbij krijg je een handleiding hoe je de kaart kan gebruiken. Je kan de kaarten bestellen via email. Na het overmaken van de bijdrage wordt de kaart naar je toegezonden. De kleuren van de kaarten kunnen in het echt afwijken van de foto's op de website.

uit 2017 tot 2021 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Amur Luipaard

Amur Luipaard

2021

Amur Luipaard, de oversteek
De Amur Luipaard is een zeer zeldzame soort die met uitsterven wordt bedreigd. Zij leven in het gebied op de grens met Rusland, China en Noord Korea. De oversteek staat symbool voor de terugkeer naar de Voorouders. 

Volledige tekst op de kaart
Copyrigth tekst: Minet Westerveld

Artic Wolf

Artic Wolf

2021

Artic Wolf, zieneres
Wolf doorziet en voelt alles, er is niets dat haar ontgaat. Zij geet aan dat het soms beter is je kijk op het leven te veranderen, anders loop je vast

Volledige tekst op de kaart
Copyright teks: Minet Westerveld

Bultrug Walvis

Bultrug Walvis

2021

Butlrug Walvis, Geboorte
Na de geboorte draag moeder Walvis het kalf naar de oppervlakte om te ademen. Zelf is het jong nog niet sterk genoeg om te blijven zwemmen. Het moment van ademhalen is een cruciaal moment na de geboorte. Dat Walvis nu in je leven opduikt kan een teken zijn dat je terug mag kijken naar jouw geboorte. De omstandigheden waarin je geboren bent, lopen als een rode draad door je leven. Daarin wachten inzichten om aan de oppervlakte te komen. Walvis kondigt een nieuwe tijd aan.

Volledige tekst op de kaart
Copyright tekst: Minet Westerveld

Echo de olifant

Echo de olifant

2021

Olifant, beschermster van familie
Echo is de materiach, zij waakt over haar familie. Zij toont de volgende generatie de weg. Een reis die door vele seizoenen gelopen wordt.

Volledige tekst op de kaart
Copyright tekst: Minet Westerveld

Gedragen

Gedragen

2021

Gedragen 
Gedragen worden is als een stille overgave
aan de stroming van het leven
Meebewegen met wat elke dag brengt
In de stilte van bemoediging vinden
die je steun geeft en kracht Volledige tekst op de kaart
Copyright tekst: Minet Westerveld

Sumantraanse Tijger

Sumantraanse Tijger

2021

Sumantraanse Tijger, UIten wat binnenin leeft
Sumantraanse tijger is een ernstig bedreigde diersoort en komt alleen in het wild voor op het Indonesische eiland Sumatra. Tijger schouwt in de innerlijke wereld en brengt naar buiten wat er van binnen leeft.

Volledige tekst op de kaart
Copyright tekst: Minet Westerveld
Kleuren op de foto kunnen anders over komen, in het echt is de kaart iets donkerder.

De adelaar en de condor

De adelaar en de condor

2017

De Adelaar en de Condor
Samenwerken in ontwaakt bewustzijn
Een nieuwe bewustzijn ontwaakt wanneer de adelaar en de condor samen in de lucht vliegen. Het ontwaakte bewustzijn van de adelaar is die van het hogere bewustzijn, van visie, visioenen, dromen en prayers. De condor staat voor het hartsbewustzijn, van compassie, dankbaarheid, dienstbaarheid, nederigheid en vergeving. 

Volledig tekst op de kaart
Copyright tekst: Minet Westerveld

IJsvogel

IJsvogel

2017

Ijsvogel
Nieuwe kansen op voorspoed
Om voor zichzelf en zijn jongen te kunnen verzorgen speelt water een belangrijke rol in het bereiken van zijn doel. Ijsvogel leert je om je kwaliteiten en talenten te vertrouwen om het beste uit de situatie te kunnen halen. Tijdens het vissen speelt timing een belangrijke rol, geduldig wachten op de juiste kans. 

Volledige tekst op de kaart
Copyright: Minet Westerveld

 

Hert

Hert

2017

Krachtdier kaart Hert,
Verankering

Het gewei in het midden is stevig verankert in de grond. Het staat symbool voor de bewustwording via de verbinding met het lichaam van aardse en hogere sferen. Het lichaam is het instrument om hogere energieën om te zetten in aardse vorm. Het bewustzijn haalt zijn voeding uit het aardse. 

Volledige tekst op de kaart
(copyright Minet Westerveld)

Kolibrie

Kolibrie

2017

Krachtdier kaart Kolibrie,
Liefdevolle zelf expressie

Kolibrie is de brenger van Levensvreugde.
Hij leert je vreugde en plezier te scheppen ongeachte de situatie. Als je voor uitdagingen staat, helpt hij deze te overwinnen in lichtheid en liefde. Wat onmogelijk leek waar te maken.Kolibrie is verbonden met de bloemen en daarmee met het hart. Zijn uiterlijk laat een kleurrijke zelf expressie zien. 

Volledige tekst op de kaart
(Copyright tekst: Minet Westerveld)

Zwaan

Zwaan

2017

Krachtdier kaart Zwaan
Vrijgeven

Zwaan is een begeleider naar verschillende dimensies.
Hij zorgt voor een veilige overtocht bij rite de passage.Ook is zwaan hier verbonden met de volle maan en met het vrouwelijk cyclus.Zwaan vraagt je onder te dompelen in je gevoelsleven om daar te kijken naar wat jou kan voeden. In elke ervaring die
iets aangeraakt heeft, ligt een voedingsbodem voor de ziel om te groeien.  Volledige tekst op de kaart
(copyright tekst: Minet Westerveld)

Nelson Mandela

Nelson Mandela

2017

Message van Nelson Mandela My concern is about the Earth, the people and how they treat each other. Although my life on Earth has ended and my physic work on Earth is done, the work continues, there is still a lot that can be done to make the Earth a better place to live.
Each contribution great or small is making a difference for another person's life. Start to look around you and see what can be done.

Volledige tekst op de kaart
Copyright tekst: Minet Westerveld

Witte Raaf

Witte Raaf

2017

Krachtdier kaart Witte Raaf
Een nieuwe weg Witte Raaf is als boodschapper van de Grote Geest gekomen om jou een nieuwe weg te tonen. Deze weg is nog wat verscholen, toch is het begin al zichtbaar en kan je de eerste stappen op deze weg gaan zetten. Een situatie in je leven kan wat somber en sober overkomen, lijkt er niks tot bloei te komen. Gaande de weg zal hier verandering in komen, de toekomst ziet er lichter uit al is het nu nog omgeven door een mysterieuze sluier, 

(hele tekst staat op de kaart, copyright Minet Westerveld)

Spirit

Spirit

2017

Krachtdier kaart Spirit
Erkenning
Spirit is een zeldzame zwarte luipaard met een bijzonder levensverhaal. Van een dierentuin in Belgie waar hij slecht behandeld wordt, verhuist hij naar Zuid Afrika waar hij eerst niet benaderbaar is. Zijn wantrouwen naar mensen is groot. Hij maakt een grote transformatie door wanneer een dierentolk met hem communiceert. Zij ziet hoe bijzonder hij van binnen is en dat brengt dat hij in een heel nieuw licht komt te staan. Wanneer Spirit in jouw leven is verschenen breekt er een tijd aan van transformatie, bewustwording en zelfrespect. Van erkenning voor wie je bent van binnenuit.

(het hele levensverhaal van Spirit staat op de kaart, copyright Minet Westerveld)

White Buffalo

White Buffalo

2017

Krachtdier kaart White Buffalo
Terugkeer van Eenheid

De witte Buffalo is een Sioux legende over een vrouw die haar wijsheden deelde.
Deze wijze medicijnvrouw wordt White Buffalo Calf Woman genoemd. Ze kondigt een tijd aan van een nieuw begin, van goede dingen tot stand brengen, van Liefde, Harmonie en Gelijkwaardigheid onder alle mensen op Moeder Aarde. Mircale Moon leert je dat je om heel te worden, je verbinding met Moeder Aarde mag vernieuwen. 

(hele tekst staat op de kaart, copyright Minet Westerveld  

Zeearend

Zeearend

2017

Krachtdier kaart Zeearend
Overzicht Arend vertegenwoordigt hier de energie van een oud meesterschap, overzicht verkrijgen over levenssituaties. Vanuit zijn positie hoog in de lucht kan hij scherp zien waar hij zijn prooi in het water kan vinden. Als je door vertroebeling van emoties geen helder beeld meer hebt van een situatie, helpt Arend je weer scherp te zien. Wat is er dat het wateroppervlak van emoties doet rimpelen? Wat spiegelt een situatie jou? Arend weet door het wateroppervlak heen te breken naar wat er werkelijk leeft in jou.

(Hele tekst staat op de kaart, copyright Minet)

Shewolf

Shewolf

2017

Krachtdier kaart Shewolf
Terugkeer van het vrouwelijk leiderschap
Herstel van de natuurlijke balans

Als Shewolf in je leven is gekomen wordt er van je gevraagd het leiderschap in jouw leven te onderzoeken. Op welke manier geef jij leiding aan jouw leven? Wellicht is het noodzakelijk om de balans in jouw leven te herstellen met meer vrouwelijke energie. Shewolf laat je zien dat vrouwelijk leiderschap niet werkt volgens het principe van het recht van de sterkste of ieder voor zich maar dat het gaat om samenwerking, delen, ervaren, communicatie op hartniveau, elkaar ondersteunen, omarming en koestering. Zorg dragen voor het leven, jouw leven.  (volledig tekst staat op de kaart. Copyright Minet Westerveld)

White Spirit Bear

White Spirit Bear

2017

Krachtdier kaart White Spirit Bear
Terugkeer naar geboortegrond White Spirit Bear is een zeldzame beer door zijn witte vacht. Eén op de 10 zwarte beren in Canada wordt wit geboren maar is geen albino. Ze komen alleen voor in het Great Bear Rainforest in British Columbia Canada. White Spirit Bear is verbonden met Zalm. Om zich klaar te maken voor de winter, vult hij zijn vetreserves aan met Zalm die terugkeert naar zijn geboortegrond. Zalm laat zien dat er tijden komen van een nieuw begin, het oude zal sterven. Zalm neemt je mee terug naar de wortels van je bestaan, naar familiegeschiedenis en je Voorouders.

(volledige tekst op de kaart, copyright tekst: Minet Westerveld)

Oerang Oetang

Oerang Oetang

2017

Krachtdier kaart Oerang Oetang
De angst in de ogen kijken

Wanneer de hele wereld ineen lijkt te storten en niks meer was zoals leek,
al het oude vernietigd wordt met een schrik-barende kracht, kan een groot gevoel van angst, afkeer, pijn, wroeging of wraak meester worden over je. Verkramping (van het hart) vindt plaats, een schrap zetten of afzetten tegen de kracht van verandering. In de ogen van deze Oerang Oetang weerspiegelt het lot van vernietiging. Vernietiging van een leefomgeving, waarop hij terug kijkt op wat was. .
(volledige tekst op de kaart)
Copyright Minet Westerveld