Krachtdierkaarten
Ondersteunen van jouw proces.


Vanuit de krachtdier schilderijen zijn de krachtdier kaarten ontstaan. Op de voorzijde staat een afbeelding van een schilderij van een dier, op de achterzijde een kort verhaal over het dier, soms over zijn leven(sles) met intuitieve boodschap.
De kaarten hebben een energetische werking en ondersteunen het proces waar je in zit. Door een kaart in een ruimte te plaatsen kan het zijn werk doen.
Anders dan bij een dek intuïtieve kaarten, die vaak voor een dag of een kortere tijd getrokken worden, werkt een enkele krachtdierkaart een langere periode door. Het helpt je door een fase in je leven, transformeert, geeft je kracht en aanwijzing zodat alles wat jouw leven niet meer dient losgelaten kan worden. De kaarten worden energetisch als kracht(ig) ervaren. Je kan ze op een speciaal plekje (je altaar) neerzetten of inlijsten. Elk dier heeft zijn specifieke kwaliteit om jou te helpen, laat je gevoel hierin spreken.

Elke kaart heeft zijn eigen thema, zijn eigen kwaliteit:

White Spirit Bear: terugkeer naar geboortgrond, naar de wortels van je bestaan, opgedane levenservaringen intergreren.

Shewolf: uit Yellowstone park is een wolvin met een moedig levensverhaal. Het thema dat zij in zich draagt is vrouwelijk leiderschap, herstellen van natuurlijk balans, samenwerking, zorgen voor en koesteren van het leven.

Arend: is lange tijd verdreven geweest uit Nederland maar heeft zijn terugkeer gemaakt. Een pril begin van herstel. Hij draagt het oude meesterschap in zich om overzicht te verkrijgen over een levenssituatie, in het water van emotie te duiken om te zien wat er op onbewust niveau zich afspeelt.

Spirit: zwarte luipaard,bevrijding, naar buiten treden, zelfrespect, bewustwording en transformatie.

Oerang Oetang: de angst in de ogen kijken, als alles om je heen ineen lijkt te storten en niks meer is zoals het was, laat Oerang Oetang je zien dat de levensrivier altijd verder stroomt, dat alles ooit de vorm verlies die het aangenomen heeft om in een hernieuwde vorm herboren te worden.

White Buffalo: gaat over een Sioux legende, dat wanneer de witte Buffalo geboren wordt, de tijden zullen veranderen. Ze leert ons dat willen bezitten van het ego ons en Moeder Aarde op doet branden. Haar helende kracht is om te verbinden, te delen met elkaar, gelijkwaardigheid en harmonie in verbinding met Moeder Aarde. Ze leert ons stevig op de Aarde te staan en tegelijk verbinding hebben met het Allerhoogste.

Witte Raaf:  draagt het verhaal in zich van een Native legende, over de weg terug naar dankbaarheid voor het leven in al haar facetten, over Vertrouwen en een nieuwe dageraad, een nieuwe weg wordt zichtbaar.

Hert: Verankering, verbinden met je lichaam, geef met onvoorwaardelijke liefde zorg en aandacht aan je lichaam, jouw instrument om dat neer te zetten waarvoor je naar Aarde kwam.

Kolibrie: Liefdevolle zelfexspressie. Kolibrie schept vreugde en lichtheid ongeacht welke situatie. Hij leert je te uiten op een liefdevolle manier zodat jouw hart kan helen of je vele harten kunt openen daarmee.

Zwaan: is begeleider naar verschillende dimensies, hij zorgt voor een veilige overtocht bij rite de passage. Zwaan is ook verbonden met de volle maan, het vrijgeven van verwonde kanten in het vrouwelijk cyclus van de maan.

IJsvogel: Nieuwe kansen op voorspoed. Ijsvogel laat je zien dat geduld, timing en doelgerichte actie nodig zijn om geboden kansen aan te pakken.

De adelaar en de condor: Samenwerken in ontwaakt bewustzijn. Wanneer Adelaar en Condor samen vliegen, samnewerking tussen hoofd en hart, ontstaat er een poort naar nieuwe kwaliteiten van menselijkheid.

Nelson Mandela: is natuurlijk geen krachtdier. Hij heeft wel een hele krachtige verandering neergezet en daarmee een voorbeeld gegeven aan ons allen. Zijn boodschap gaat over samenwerking, delen. Er is altijd wel iemand die iets nodig heeft in je omgeving. Dit is een tijd om met elkaar te verbinden, elkaar te helpen. Hij leert dat elke dag we iets kunnen doen om het leven lichter te maken, een luisterend oor, een schouder om op uit te huilen, een hand om vast te houden, een glimlach, een vriendelijk woord, iets geven wat jij niet meer nodig hebt maar iemand anders goed zou kunnen gebruiken. Kleine dingen maken een wereld van verschil.

Uitgebreidere beschrijving van elke kaart kan je vinden op http://minetwesterveld.nl/kunstwerken/242786672_Krachtdier+kaarten.html#.WM6lVrg82hw


Afmeting: 14x22cm. en 15x15 cm.
De kaarten zijn 10,= euro per stuk (=excl. verzendkosten).
Om een kaart te bestellen, stuur je een email naar mwesterveld@kpnmail.nl  o.v.v. welke kaart(en) je zou willen ontvangen, het aantal en het adres waar het naar toe verzonden kan worden.
Na overmaking van 11,56 p. st.(= incl. verzendkosten) op NL42TRIO 0391 2104 67, t.a.v. G.W.H. Westerveld o.v.v. Krachtdierkaart, wordt de kaart met een gebruiksaanwijzing binnen enkele dagen naar je toegezonden (mits voldoende op voorraad).